Sportbetting IRL

Den som tycker om att spela om pengar och tycker om spänning i vardagen letar sannolikt alltid efter tillfällen att göra en situation mer intressant genom att vadslå med någon om dess utgång. Få situationer passar bättre för detta än när man utövar en sport tillsammans med sina vänner.

En perfekt sport att betta på IRL är till exempel minigolf. Detta eftersom det finns så många variabler att välja bland: man kan betta på att man kommer att ta sig runt banan under ett visst antal slag, eller på ett specifikt antal slag, att man kommer att slå en viss person, eller en kombination av flera av dessa variabler. Dessutom kan man göra små minibet vid varje bana. Ett av de bästa ställena att spela minigolf är O’Learys i Mall of Scandinavia – där finns flera banor som lämpar sig utmärkt för vadslagning mellan vänner.

Det går självklart lika bra att göra samma typ av bet om man spelar vanlig golf – då blir spänningen bara förlängd, eftersom det tar längre tid att gå en runda.

En annan sport som brukar ta fram tävlingsmänniskan i de flesta är gokart, och om man vill erbjuda ännu starkare motivation att vinna kan man slänga lite pengar i form av ett bet i vinnarpotten. Då kommer man garanterat att få tuff konkurrens ute på banan.