De nyaste spelautomaterna på nätet

Videoslots är alltid trendigt och det dyker upp nya spelmaskiner hela tiden. Några av de hetaste spelleverantörerna just nu är NetEnt, Quickspin, Yggdrasil och Thunderkick. Dessa kommer ständigt med nya spel och det går alltid att hitta något nytt på marknaden.

Spel med rocktema

Under årets gång har Net Entertainment kört sin kampanj “NetEnt Rock Tour”, däEnter to winr sammanlagt tre nya spel har tillkommit. Spelen är baserade på rockikonerna Guns’n’Roses, Jimi Hendrix och Motörhead och innehåller alla musik från rockgudarna. Samarbetet med musikerna har varit väldigt uppskattat och lockat till sig många spelare. Dessa tre videoslots är utformade på olika sätt med olika bonusfunktioner, men alla kan garanterat betala ut vinster tillräckligt stora för att passa en riktig rockstjärna.

Thunderkick nya på marknaden

En av de nyaste spelleverantörerna är Thunderkick. Det svenska spelföretaget dök upp från ingenstans och fanns plötsligt hos alla casinosidor, med sina roligt tecknade figurer och animationer som för tankarna mot barnprogram. Storfavoriterna blev snabbt Esqueleto Explosivo, Birds on a Wire och Magicious.

Thunderkick är framåtsträvande och försöker hela tiden hitta nya funktioner i spelautomater som ingen tidigare har skapat. Det senaste spelet Babushkas är någonting som inte funnits tidigare på marknaden, med sina hoppande symboler som ständigt byter skepnad. Spelen är enkla och går att spela på låga insatser, men de blir aldrig tråkiga och det går att vinna riktigt stora vinster för den som har turen med sig.

Yggdrasils Vikingar

Först kom Vikings Go Wild, och nu kommer Yggdrasil även med uppföljaren Vikings go Berzerk. Det första spelet kryllade av free spins och vikingarna blev verkligen galna i bonusläget, där storvinsterna blev större och större för varje spin. Genom att låta alla wild-symboler stanna kvar på resterande free spins, så blir bonusvinsterna nästan alltid riktigt stora i det här spelet. Uppföljaren är såklart inte sämre, här kan vikingarna gå helt berzerk till och med och dela ut riktiga storvinster. I övrigt är spelen väldigt lika varandra, så man kan säga att det senare helt enkelt är en förbättrad version. Om man gillar vikingar och stora vinster så är det Vikings go Berzerk man ska satsa på.